Diabolo Vloerlamp van Jo Hammerborg voor Fog en Morup, 1960s

 0,00

incl. BTW (indien van toepassing) volgens de margeregeling

Zwarte Diabolo Vloerlamp gemaakt bij Fog Morup ca. 1960 en ontworpen door Jo Hammerborg, die vanaf 1957 hoofd was van het ontwerpteam van Fog & Morup. De conditie is nog zeer goed en origineel met minimale gebruikssporen. De bedrading is gecontroleerd door een ervaren elektricien. Zowel de kap als de hoogte is verstelbaar. In de kap zitten twee fittingen (E27). Kleur: zwart, wit en zilverkeur. Afmetingen verstelbaar: h x b x d = +/- 124 – 180 x 60 x 26 cm. Materiaal: Aluminium en metaal deels verchroomd.

Helaas voor dit product ben je te laat!

Artikelnummer: Z-05303 Categorieën: , , Tags: , ,
  • Gratis Verzending Binnen Nederland en Naar Antwerpen, Brussel, Parijs en Berlijn
  • Gratis verzending binnen de EU voor items die via een pakketdienst verzonden kunnen worden
  • We verzenden wereldwijd.... Neem contact op voor de mogelijkheden
  • 15% Korting bij afhalen in Berkel en Rodenrijs (vlakbij Rotterdam)
  • Op verzoek kunnen we een normale BTW factuur maken voor B2B binnen de EU
Guaranteed Safe Checkout
DesignModel: Diabolo
Ontwerper:
Fabrikant:
Vintage Stijl:
Ontwerpperiode:
AuthenticiteitProduktieperiode: 1960s
Herkomst:
Toeschrijving: Algemeen Bekend Ontwerp
Vintage conditieConditie: Zeer Goed
Restauratie:
Gebruikssporen: Lichte slijtage i.o.m. met leeftijd en gebruik
Afmetingen in cmHoogte: 180
Breedte: 60
Diepte: 26
ElektraBedrading: De bedrading is gecontroleerd door een elektricien volgens de normen van de fabricageperiode.
Stekker type:
Fitting: E27 (grote fitting) tot 230V
Lichtbron: gloei-, LED, spaar- en halogeenlampen
Meer detailsPrimaire Kleur: ,
Materiaal: ,
Soort: Ganzennek

BESCHERMENDE VERPAKKING EN BETROUWBARE TRANSPORTPARTNERS

Uw producten goed afleveren begint met de juiste beschermende verpakking. Afhankelijk van het te vervoeren product maken we gebruik van noppenfolie, karton, tape en beschermingsfolie. De hoeken beschermen we extra met karton. Om te voorkomen dat de spullen gaan schuiven in de doos, fixeren we ze met luchtzakjes of schuimpjes. Als we het product uit elkaar moeten halen, zorgen we voor een handleiding, zodat u het product eenvoudig weer in elkaar kan zetten.

Wij werken uitsluitend met betrouwbare verzendpartners, die uw aankopen met grote zorgvuldigheid bij u afleveren. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan is dat uiteraard ons risico.

BIJ AFHALEN 10 % KORTING

Als u ervoor kiest om de bestelling af te halen, dan krijgt u bij ons 10% korting. Die korting kunnen we geven, omdat we de items niet hoeven in te pakken en verzenden. Voordeel voor u is dat u de spullen in het echt kunt bekijken en direct kunt meenemen als ze bevallen. We zijn er haast altijd. Laat ons even weten wanneer u wilt komen via een opmerking op het bestelformulier, per e-mail, sms  of telefoon of kom langs op zaterdag tussen 13.30 en 17.00. Houd onze website in de gaten voor uitzonderingen. Als we weten dat u langs komt, reserveren we (in overleg) het product tot u bent langs geweest. Standaard een dag of drie, in overleg eventueel langer.

GRATIS VERZENDEN BINNEN NEDERLAND EN NAAR ANTWERPEN, BRUSSEL, PARIJS, BERLIJN EN MILAN

Kiest u voor verzenden, dan is dat in veel gevallen bij de prijs in begrepen. Verzending is altijd gratis binnen Nederland en naar Antwerpen, Brussel, Parijs, Berlijn en Milaan. Het verzenden van postpakketten is zelfs binnen de hele EU en  Zwitserland bij de prijs inbegrepen. Passen de producten die u heeft uitgekozen niet in een postpakket, dan kunt u eenvoudig via de webshop vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij laten u dan zo snel mogelijk de verzendkosten weten. Dat geldt ook voor verzending buiten de EU, wij verzenden wereldwijd. De verzendkosten worden indien mogelijk online berekend tijdens het bestelproces.

Heeft u specifieke wensen t.a.v. de bezorging, zoals aflevering op de 1e verdieping, dan kan het zijn, dan we daar extra kosten voor rekenen. Dat gaat dan uiteraard in overleg.

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met uw aankoop dan krijgt u het gehele aankoopbedrag terug, maar de retourkosten zijn voor uw rekening. We vermelden de transportkosten op de offerte en/of factuur, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

MARGEREGELING, NORMALE BTW EN EXPORT

Alle prijzen in de webshop zijn in euro's en inclusief btw (indien van toepassing). Ztijl gebruikt standaard de margeregeling. Dat is een speciale belastingregeling, onder andere voor gebruikte producten. Alle prijzen zijn inclusief btw, maar er wordt geen btw bedrag vermeld op de factuur. Voor bedrijven en particulieren buiten Europa hanteren we dezelfde prijzen. Ter compensatie rekenen we daarbij geen extra betaal- of behandelingskosten.

Heeft u een bedrijf met recht op BTW aftrek? Wij kunnen ook normale btw-offertes en/of facturen maken. Voor bedrijven binnen Nederland tegen 21% btw en voor bedrijven binnen de EU (maar buiten Nederland) kunnen we een 0% btw offerte/factuur maken.  Een intra-communautaire levering vereist een geldig btw-nummer en is in principe alleen mogelijk in combinatie met verzenden. Het aanvragen van een normale btw-offerte kan eenvoudig via de webshop of via het contacttabblad.

Voor Nederlandse bedrijven wordt het totaalbedrag inclusief btw hoger, omdat wij dan over het totale verkoopbedrag btw moet berekenen en afdragen. Het bedrag exclusief btw wordt echter lager, waardoor deze mogelijkheid voor bedrijven met het recht op btw-teruggaaf interessant is.

Contact

Shopping Cart
Scroll to Top