Bestellen en reserveren

Het Aanbod van Ztijl

 1. Ztijl heeft een webshop waarin een uitgebreide en nauwkeurige omschrijving en foto’s van de aangeboden producten te zien is. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van de producten mogelijk te maken. Als Ztijl gebruik maakt van afbeeldingen zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten. Opvallende beschadigingen, krasjes of vlekken worden expliciet benoemd. Kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod binden Ztijl niet.
 2. Ztijl verkoopt alleen originele vintage producten. Gezien de leeftijd hiervan kunnen er gebruikssporen aanwezig zijn. Om de staat van de artikelen aan te duiden gebruiken we de volgende categorieën: uitstekend, zeer goed, goed, redelijk en matig.
 3. Ztijl controleert alle aangeboden producten op deugdelijkheid en veiligheid. De bedrading van lampen wordt gecontroleerd en indien nodig vervangen.
 4. Ztijl verkoopt verlichting zonder gloeilampen, halogeenlampen, spaarlampen en/of led lampen.
 5. Producten zijn leverbaar zolang de voorraad strekt.
 6. Het is mogelijk de aangeboden artikelen te bezichtigen in onze showroom in Berkel en Rodenrijs. U kunt ons mailen of bellen voor een afspraak. Bij de contactgegevens op de website staat vermeld op welke tijden u zonder afspraak langs kunt komen.

Bestellingen en (Offerte) Verzendkosten

 1. Bestellingen en reserveringen kunnen geplaatst worden via de webshop www.ztijl.nl of per e-mail.
 2. Bestellingen via de webshop kunnen afhankelijk van de omvang van uw bestelling en het afleveradres meteen worden afgerond. Als de tarieven voor het verzenden bekend zijn, ziet u direct online de hoogte van de verzendkosten. Indien u akkoord gaat met deze kosten, kunt u meteen doorgaan naar afrekenen. Zie Betaaloptiesvoor meer informatie over hoe u kunt afrekenen.
 3. Als de hoogte van de verzendkosten niet direct berekend kan worden, krijgt u bij het bestellen in de webshop de optie om vrijblijvend een maatwerk offerte aan te vragen. U ontvangt deze later per mail. De geldigheid van deze offerte vervalt 3 dagen na de offertedatum.
 4. Indien u akkoord gaat met de offerte voor de verzendkosten, kunt u doorgaan naar afrekenen. Zie Betaaloptiesvoor meer informatie over hoe u kunt betalen.
 5. Bij aankoop via de webshop of via e-mail komt de overeenkomst met Ztijl tot stand op het moment dat Ztijl een (order)bevestiging verstuurt naar het door de klant opgegeven e-mailadres.
 6. Zolang Ztijl de order niet heeft bevestigd, kan de klant de overeenkomst kosteloos ontbinden.

Producten Reserveren

 1. Het is mogelijk producten te reserveren. Bij voorkeur via de webshop, maar per e-mail is ook mogelijk.
 2. Gezien de unieke aard van de producten kan Ztijl de producten maximaal gedurende een periode van 3 dagen voor een klant reserveren, tenzij anders overeengekomen.
 3. Na die periode behoudt Ztijl zich het recht voor de reservering wederom in haar aanbod op te nemen.
Scroll naar boven