Paar Fauteuils van Kho Liang Ie voor Stabin-Bennis, 1960s | Zwarte Ploeg Stof

 1.650,00

Incl. BTW indien van toepassing (Margeregeling)

Zwarte Kho Liang Ie Fauteuils ontworpen voor Stabin-Bennis in Woerden in 1968. Kho Liang Ie bleef steeds zoeken naar nieuwe technieken en materialen en zo ontstond er een stoel met een zuivere lijn. Ik citeer uit het boek van Kho Liang ie ” Stabin maakt met trots bekend dat thans twee exclusieve programma’s leverbaar zijn, speciaal voor architecten en inrichters die de markt kennen. Toepasbaar in uiteenlopende projecten lounges, conferentiekamers, ontvangstzalen, toepasbaar ook in de huiselijke sfeer.  De conditie van deze stoelen met een chromen frame en zwarte bekleding van Ploeg stof, is nog zeer goed. De stof is ooit vervangen (zie foto). Afmetingen: h x b x d = 75 x 63 x 76 cm, zithoogte = 34 cm. Eén van de fauteuils is nog gemerkt: Stabin Woerden (zie foto). Bron: Boek Kho Liang Ie, uitgeverij 010, pagina 49 en 95.

Beschikbaarheid: 1 in voorraad

SKU: CDE140723 Categorieën: , , , , Tags: , ,
Verzendingklasse: Koerier | 1-persoons bezorging
  • Gratis verzending in Nederland en naar Antwerpen, Brussel, Parijs en Berlijn
  • In winkelmand voor gratis bezorging binnen Nederland en naar Antwerpen, Brussel en Parijs.
  • Vraag offerte aan voor de beste prijs incl. verzenden bij grote objecten, bedrijven en/of export.
Gegarandeerd veilig afrekenen
OntwerpOntwerper:
Fabrikant:
Ontwerpperiode:
Produktieperiode: 1970s
Herkomst:
Toeschrijving: Gemerkt door de Maker
Vintage Stijl:
KwaliteitConditie: Zeer Goed
Restauratie:
Gebruikssporen: Lichte slijtage i.o.m. met leeftijd en gebruik
MatenHoogte: 75 cm
Breedte: 63
Diepte: 76
Zithoogte: 34 cm
OverigPrimaire Kleur:
Secundaire Kleur: Zilver
Materiaal: ,
OverigVerzending: We verzenden wereldwijd, prijzen variëren per locatie.
Etsy: Slipper

BESCHERMENDE VERPAKKING EN BETROUWBARE TRANSPORTPARTNERS

Uw producten goed afleveren begint met de juiste beschermende verpakking. Afhankelijk van het te vervoeren product maken we gebruik van noppenfolie, karton, tape en beschermingsfolie. De hoeken beschermen we extra met karton. Om te voorkomen dat de spullen gaan schuiven in de doos, fixeren we ze met luchtzakjes of schuimpjes. Als we het product uit elkaar moeten halen, zorgen we voor een handleiding, zodat u het product eenvoudig weer in elkaar kan zetten.

Wij werken uitsluitend met betrouwbare verzendpartners, die uw aankopen met grote zorgvuldigheid bij u afleveren. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan is dat uiteraard ons risico.

BIJ AFHALEN 10 % KORTING

Als u ervoor kiest om de bestelling af te halen, dan krijgt u bij ons 10% korting. Die korting kunnen we geven, omdat we de items niet hoeven in te pakken en verzenden. Voordeel voor u is dat u de spullen in het echt kunt bekijken en direct kunt meenemen als ze bevallen. We zijn er haast altijd. Laat ons even weten wanneer u wilt komen via een opmerking op het bestelformulier, per e-mail, sms  of telefoon of kom langs op zaterdag tussen 13.30 en 17.00. Houd onze website in de gaten voor uitzonderingen. Als we weten dat u langs komt, reserveren we (in overleg) het product tot u bent langs geweest. Standaard een dag of drie, in overleg eventueel langer.

GRATIS VERZENDEN BINNEN NEDERLAND EN NAAR ANTWERPEN, BRUSSEL, PARIJS en BERLIJN

Kiest u voor verzenden, dan is dat in veel gevallen bij de prijs in begrepen. Verzending is altijd gratis binnen Nederland en naar Antwerpen, Brussel, Parijs en Berlijn. Het verzenden van postpakketten is zelfs binnen de hele EU en  Zwitserland bij de prijs inbegrepen. Passen de producten die u heeft uitgekozen niet in een postpakket, dan kunt u eenvoudig via de webshop vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij laten u dan zo snel mogelijk de verzendkosten weten. Dat geldt ook voor verzending buiten de EU, wij verzenden wereldwijd. De verzendkosten worden indien mogelijk online berekend tijdens het bestelproces.

Heeft u specifieke wensen t.a.v. de bezorging, zoals express service of aflevering op de 1e verdieping, dan kan het zijn, dan we daar extra kosten voor rekenen. Dat gaat dan uiteraard in overleg.

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn met uw aankoop dan krijgt u het gehele aankoopbedrag terug, maar de retourkosten zijn voor uw rekening. We vermelden de transportkosten op de offerte en/of factuur, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst.

MARGEREGELING, NORMALE BTW EN EXPORT

Alle prijzen in de webshop zijn in euro's en inclusief btw (indien van toepassing). Ztijl gebruikt standaard de margeregeling. Dat is een speciale belastingregeling, onder andere voor gebruikte producten. Alle prijzen zijn inclusief btw, maar er wordt geen btw bedrag vermeld op de factuur. Voor bedrijven en particulieren buiten Europa hanteren we dezelfde prijzen. Ter compensatie rekenen we daarbij geen extra betaal- of behandelingskosten.

Heeft u een bedrijf met recht op BTW aftrek? Wij kunnen ook normale btw-offertes en/of facturen maken. Voor bedrijven binnen Nederland tegen 21% btw en voor bedrijven binnen de EU (maar buiten Nederland) kunnen we een 0% btw offerte/factuur maken.  Een intra-communautaire levering vereist een geldig btw-nummer en is in principe alleen mogelijk in combinatie met verzenden. Het aanvragen van een normale btw-offerte kan eenvoudig via de webshop of via het contacttabblad.

Voor Nederlandse bedrijven wordt het totaalbedrag inclusief btw hoger, omdat wij dan over het totale verkoopbedrag btw moet berekenen en afdragen. Het bedrag exclusief btw wordt echter lager, waardoor deze mogelijkheid voor bedrijven met het recht op btw-teruggaaf interessant is.

Stel een vraag / reserveer dit product

Scroll naar boven