Inkoop, inruil en huren

Inkoop en Inruil

  1. Ztijl koopt en verkoopt allerlei soorten producten. Mocht u iets hebben, waarvan u denkt dat dit interessant is voor ons laat het ons weten. De producten moeten wel in goede staat zijn. U kunt mailen of bellen. Als u e-mailt graag (indien mogelijk) een foto en uw vraagprijs.
  2. Indien de inkoopwaarde boven de €500 uitkomt, zullen wij u vragen een inkoopfactuur te ondertekenen. Met het ondertekenen van deze factuur verklaart u als leverancier van de producten geen btw als voorbelasting te hebben afgetrokken.

Huren

  1. U kunt bij ons ook producten huren voor een bepaalde periode. U betaalt bij ons 10% van de verkoopprijs per week. Wij rekenen alleen in hele weken waarbij één week de kleinste eenheid is.
  2. Vooraf betaalt u het aankoopbedrag als borg en bij het terug brengen krijgt u de borg minus de verhuurkosten retour. Eventuele schade aan de producten wordt aan u doorberekend.
  3. De hurende partij dient zorg dragen voor het vervoer. Ztijl is niet verantwoordelijk voor eventuele schade ontstaan tijdens het transport.