Wat betekent het coronavirus voor online bestellen bij Ztijl Design?

Allereerst, je kunt gewoon online bestellen en transport gaat gewoon door. Het virus kan niet worden overgedragen via pakketten en grotere zendingen. U kunt zodoende uw bestellingen gewoon plaatsen. Bezichtigingen zijn alleen mogelijk op afspraak.

Houdt er wel rekening mee dat uw zendingen vertraging kunnen oplopen. Vooral in zwaar getroffen gebieden en landen met verscherpte procedures. Deze maatregelen kunnen verder gevolgen hebben voor parcel en pick-up locaties. In geval van een plaatselijke lock-down kunnen deze locaties gesloten zijn. Daarom raden we aan om uw zendingen in dat geval direct naar uw eigen adres te versturen. Dit maakt het van extra belang dat er iemand aanwezig is op het afleveradres op het moment van aflevering. Is dit niet het geval, kunnen zendingen retour komen met bijkomende kosten.

Daarnaast zijn er afwijkende afleverprocedures in het leven geroepen. In verband met voorzorgsmaatregelen van vervoerders, zal menselijk contact vermeden worden met respect voor 1,5 tot 2 meter persoonlijke afstand. Zo zullen bezorgers, na toestemming van de ontvanger zelf tekenen voor de aflevering en kunnen bestellingen afgeleverd worden voor de deur.
In onze loods houden we ook minimaal 1,5 meter afstand en hebben we aanvullende hygienemaatregelen genomen, met name met betrekking tot betalingen.

Wij zijn in ieder geval nog volop is business, updaten wekelijks website met onze nieuwe vintage aanwinsten en zitten klaar om uw bestelling af te handelen.

We hopen dat jullie gezond blijven en ook in deze moeilijke corona-crisis, graag tot ziens op www.ztijl.nl

Hartelijke groet,

Ztijl Design
Hans en Renske van Son
Zwarteweg 1
2651 BJ Berkel en Rodenrijs
Nederland

e-mail: info@ztijl.nl
Tel / sms / WhatsApp: +31(0)648177 237